En sista gång

26.09.2019 kl. 11:21

Jag loggar in en sista gång på denna sida. 

Ska spara allting. Sedan är det bloggdöd. Allt får ligga kvar här, men för min del är det över. Vet inte om jag har någon läsare kvar här, men tänker att om inte annat så är det för min egen skull.

Måste säga hejdå.

Det känns vemodigt, men just nu har jag inga planer på att starta upp något nytt. Det känns inte som något jag vill ha just nu. Kanske någon dag igen.

Det gör lite ont att Ratata är död. Det var en trygg plats. En bra plats att samlas kring som en liten finlandssvensk blogg. Men jag förstår att det gick som det gick. Det finns ingen större sorg i mig.

Så nu är detta ett farväl. Ett farväl till över 10 år av bloggande. Till min blogg. Till hela konceptet av att få skriva av sig rakt ut i internet. Att få processera sina tankar och bena ut det som känns svårt och stort.

Har ju ett bröllop på kommande. Det hade varit fint att få dokumentera den processen. Men kanske på ett annat sätt.

Måste fortsätta skriva. Måste måste måste. Det finns inga alternativ. Jag måste hitta det i mig, runt mig, bland mig.

Så jag säger hejdå. Kanske på återseende. Vem vet. 

Tack för allt!

Kommentarer (0)
Skriv siffran 4 med bokstäver: