Bloggdöd?

20.06.2019 kl. 13:36

Jag är kluven. Så kluven.

För några dagar sedan kom mejlet. Att Ratata kommer att läggas ned. Detta betyder också den här bloggen.

Jag har bloggat sedan jag var 14 år. Jag fyller 25 om bara några veckor. I över 10 år har jag dokumenterat mitt liv i ett eller annat format. Har haft fler bloggar än jag kan komma ihåg, och ibland kommer jag ihåg någon inloggning och får se all den ångest, sorg och glädje jag skrivit ner och delat med universum. Det är guldvärt.

Men nu kommer ett slut emot. Och jag vet inte vad jag ska göra.

Jag bloggar inte regelbundet. Har inte gjort det på länge. Det finns ingen inspiration för det. Men jag älskat det också. Älskar att veta att det bara krävs en inloggning för att jag ska få skriva av mig om mitt liv. Älskar att få handskas med mina känslor i detta format. Älskar att veta att jag om 10 år kan gå tillbaka och se vad jag gjort, tänkt och känt.

Den stora frågan återstår ändå. Ska jag blogga? Orkar jag starta en ny blogg eller flytta denna till en ny portal. Det känns som att jag borde det. Men är inte säker på att jag vill.

Vi får kanske se. Jag vet inte. Vet inte om jag har läsare. Vet inte om jag har ork och lust. Vet inte om det finns några som helst orsaker annat än att det känns som att jag borde. Som att 11 år av bloggande inte får vara förjäves. 

Men jag vet inte.

Kommentarer (0)
Skriv siffran 4 med bokstäver: