Slutet närmar sig

18.03.2019 kl. 14:14

Det börjar slå mig, jag ska verkligen bli färdig från uni.

Har idag avtalat tidigare inlämning av mina slutuppgifter i de två sista kurserna så att jag hinner få allt registrerat i tid. Om två timmar får jag respons på min gradu, och sedan är det bara att jobba klart med den.

Allt tar liksom slut. Kommer att måsta jobba reven av mig den kommande månaden, men det får vara värt det. En sista kraftansträngning, och sedan är det över. Inget kvar, bara jag har allt inne så ansöker jag om mitt avgångsbetyg.

Det skrämmer mig och gör mig ivrig. Det är ett nytt livsskede som börjar i höst. Mina sex år på uni är nästan slut. Ska påriktigt in i arbetslivet och skapa en karriär och ett liv för mig själv utanför studierna. Jag vill både gråta och hoppa av iver. Så rädd, nervös, förväntansfull och skräckslagen. Hur gör man då man inte studerar? Ingen aning.

Så om någon vet om ett jobb en språkvetare kunde jobba med så hit me up. Vill att mina långa studier i svenska, pedagogik och litteratur kommer till nytta.

Kommentarer (0)
Skriv siffran 8 med bokstäver: