Sommarlistan!

13.05.2018 kl. 21:22

Ooooh! Såg att Ratata skapat en sommarlista, och fick genast fiilis att fylla i den. Brukade älska listor förr, och de är super roliga att läsa, så why not? Nu kör vi bara.

Vilka tre saker börjar du tänka på när du hör ordet ”sommar”?

Glass, värme och ljusa kvällsäventyr.


Kommer du jobba i sommar eller ha semester?

Jobba! Och är så taggad på det. Har fått ett vikariat hos SLS, så där kommer jag att tillbringa min sommar. Det blir fulltid från juni-augusti, så ingen semester för mig i sommar. Men hoppas på att hinna med en massa kul ändå.


Vad gör du helst en ledig kväll?

Hänger med vänner, dricker något gott och bara njuter av att den lilla sommar vi får. Sommar för mig är att bara vara. För allt är mycket lättare och mer kravfritt på sommaren. Något så simpelt som en AW känns som en drömmig sommarkväll.


Vad är enligt dig, den ultimata sommarmaten?

Vad som helst för grillmat <3 Har inte själv en grill, så kräver grillmat hos alla som kan erbjuda det. Förstår inte varför det är så gott. Särskilt halloumi med någon god dippsås till!


Vad är ditt favorit ställe att vara på under sommaren?

På min kompis lande! Vi samlas där varje år med ett kompisgäng (tror det blir sjunde året i år) och bara är tillsammans. Årets och sommarens höjdpunkt. Alla bästa sommarminnen (och minnen överlag, eller brist på dem) skapas där. Man får dra på sig fulkläder och simma och hänga och leva i en liten dagsfylla ett helt veckoslut. Det om något är livet.


Hur skulle den perfekta sommardagen se ut för dig?

En solig dag, lite på tjugo grader varmt med en lätt sommarvind. En massa god mat, dricka och glass hela dagen. Möjlighet att bada och ligga i gräsmattan och läsa den perfekta sommarromanen. Dela dagen med vänner och avsluta allt med en (myggfri) fest på en gräsmatta där man kan dansa barfota i sin bästa sommarklänning.


Ett fint sommarminne?

Åååh, så många minnen från det landestället jag nämnde tidigare. Att få åka dit med sina vänner och varva bilresan med deeptalk och karaoke. Sedan alla gången vi haft episka kubbspel på gräsmattan. Och bara fått sitta och titta på dem man älskar mest här på jorden fjanta runt och känna sig så hemma <3


Finns det någon låt du förknippar med sommaren?

Faller av Norlie & KKV!


Vad är fem saker du vill hinna göra i sommar?

1. Åka iväg på årets landeresa
2. Gå på keikka
3. Ligga på stranden en hel dag
4. Picnica
5. Läsa ungdomsromaner (är såååå inspirerad nu efter min praktik! Ska plöja igenom alla jag kommer åt som jag blivit tipsad om).

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver: