Treat yo self, ungefär

17.01.2018 kl. 19:27

Jullovet tog slut. Mina lungor är fortfarande ganska sönder och fick stanna halvvägs upp till pedagogiska fakulteten idag och andas en stund. Post-lunginflammation och att klättra upp till den där jevla byggnaden var inte en bra kombo.

Men jag gjorde något som både är lite dumt och helt otroligt fantastiskt. Jag köpte äntligen en konsol!!! Nintendo Switch fick det bli. Har sååå länge drömt om att köpa något nytt eftersom min gamla PS3 är helt outdated, och jag har verkligen velat ha något att spela på. Men nuuu!

Den var dyr. Och impulsiv. Men åh som jag älskar den. Känner att det fick bli mitt plåster på såret som var det här jullovet. Visserligen lite dumt nu när jag skall försöka fixa en massa studier, hehe.

Nu skall jag återgå till mitt Zelda spel. Som jag är helt kär i.